Bezoek onze online stand: iba.CONNECTING EXPERTS

Bij Ruitenberg hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Nu fysieke beurzen en andere bijeenkomsten nog steeds niet mogelijk zijn als gevolg van de huidige pandemie, blijven we zoeken naar alternatieve manieren om contact te leggen met onze klanten. Een mooie gelegenheid voor ons dus om van dit platform gebruik te maken en een virtuele stand in te richten die sterk lijkt op die van een reguliere IBA. Laten we samen de mogelijkheden van dit interactieve platform uitproberen: we gaan graag met u in gesprek via de chat.

Teamleden van Ruitenberg zijn beschikbaar van 15–17 maart 2021 tijdens kantooruren

U kunt uw bezoek plannen op elk gewenst moment en inloggen vanaf elk apparaat en elke locatie. Deelname is gratis. U bent van harte welkom bij dit virtuele kick-off evenement van 2021 voor de internationale bakkerij & convenience sector. We verheugen ons op uw komst en zijn benieuwd naar uw ideeën!

Bij Ruitenberg zorgen we ervoor dat ingrediënten werken. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet en start een chat met ons tijdens de virtuele IBA.

Lukt deelnemen nu niet? Geen nood, u bent ook altijd welkom voor een online bezoek bij ons in Twello! Of u nu een vraag hebt over het samen ontwikkelen van een product dat u in gedachten hebt, een nieuw concept wilt testen of als u benieuwd bent waar wij u mee kunnen helpen. Bel of mail ons en we zetten een online videoverbinding met u op.

Team Ruitenberg staat voor u klaar!

Meer Spotlight

Viering 85-jarig bestaan

Wat een prachtige dag om ons 85-jarig bestaan te vieren! Op een zonnige vrijdagochtend half september stapten we met...

Lees verder
IBA 2023
IBA 2023

Wij nodigen u van harte uit op de IBA 2023, 22 tot 26 oktober 2023 te München. Kom ons...

Lees verder
Bezoek burgemeester Voorst

Bij Ruitenberg krijgen we graag en vaak mensen over de vloer. Meestal komen ze in onze technologiehallen hun ideeën...

Lees verder

Naar Spotlight