Officiële opening productielocatie ruinerwold

Vrijdag 6 september jl. was het dan eindelijk zover: de officiële opening van de nieuwe productielocatie van Ruitenberg Ingredients in Ruinerwold. We hebben er een bijzondere dag en een gezellig feestje van gemaakt! Het is een prachtig duurzaam en ruim opgezet gebouw geworden, dat zich leent voor een flexibel gebruik. De officiële opening verliep in de vorm van het leggen van de ‘laatste steen’– een voorlopige, dus feitelijk een een-na-laatste steen.

Drie vertegenwoordigers van de vierde generatie Ruitenberg hebben dat klusje geklaard, onder toeziend oog van een groot aantal medewerkers, de architect, vertegenwoordigers van de aannemer en onderaannemers, de wethouder en familieleden van de tweede en derde generatie Ruitenberg. Na het officiële deel was er tijd voor koffie met taart en een rondleiding door het gebouw.

Na deze feestelijke opening gaan we weer over tot de orde van de dag en een aantal van onze Rudin-concepten produceren. Eén ding is zeker: er zal met veel plezier worden gewerkt!

Meer Spotlight

IFFA 2022

Ook dit keer nemen we weer deel aan de IFFA die in Frankfurt wordt gehouden van 14 tot en...

Lees verder
IBA 25 -28 October 2021

Spreken we u nog eens bij de IBA online? Het liefst hadden we u natuurlijk persoonlijk begroet op een...

Lees verder
Pionieren met food printing op industriële schaal

Wist u dat we al een aantal jaren onderzoek doen naar innovatieve combinaties van ingrediënten waarmee functionele eigenschappen of...

Lees verder
Trotse winnaar van de Food Matters Live Award!

Onlangs namen we deel aan een Britse online beurs, de Food Matters Live 2021, waarbij we naast enkele andere...

Lees verder

Naar Spotlight