Officiële opening productielocatie ruinerwold

Vrijdag 6 september jl. was het dan eindelijk zover: de officiële opening van de nieuwe productielocatie van Ruitenberg Ingredients in Ruinerwold. We hebben er een bijzondere dag en een gezellig feestje van gemaakt! Het is een prachtig duurzaam en ruim opgezet gebouw geworden, dat zich leent voor een flexibel gebruik. De officiële opening verliep in de vorm van het leggen van de ‘laatste steen’– een voorlopige, dus feitelijk een een-na-laatste steen.

Drie vertegenwoordigers van de vierde generatie Ruitenberg hebben dat klusje geklaard, onder toeziend oog van een groot aantal medewerkers, de architect, vertegenwoordigers van de aannemer en onderaannemers, de wethouder en familieleden van de tweede en derde generatie Ruitenberg. Na het officiële deel was er tijd voor koffie met taart en een rondleiding door het gebouw.

Na deze feestelijke opening gaan we weer over tot de orde van de dag en een aantal van onze Rudin-concepten produceren. Eén ding is zeker: er zal met veel plezier worden gewerkt!

Meer Spotlight

Viering 85-jarig bestaan

Wat een prachtige dag om ons 85-jarig bestaan te vieren! Op een zonnige vrijdagochtend half september stapten we met...

Lees verder
IBA 2023
IBA 2023

Wij nodigen u van harte uit op de IBA 2023, 22 tot 26 oktober 2023 te München. Kom ons...

Lees verder
Bezoek burgemeester Voorst

Bij Ruitenberg krijgen we graag en vaak mensen over de vloer. Meestal komen ze in onze technologiehallen hun ideeën...

Lees verder

Naar Spotlight