video

Vleesvervangers

Onze Rudin®ProVega en Rudin®Plantify zijn de nieuwe lijnen van gestructureerde eiwitten van plantaardige oorsprong. Deze eiwitten zijn breed toepasbaar en geven een sappige en stevige textuur aan vegetarische producten.

Lees verder
video

Casing uit plantaardige bron

Rudin®VegaCasing is de plantaardige worsthuid gemaakt van alginaat, die toegepast kan worden op vrijwel alle soorten worstjes en co-extrusielijnen. Dankzij ons uitgebreide assortiment vloeibare rook is elke gewenste kleur en/of smaak mogelijk.

Lees verder
video

Functionele vullingen en sauzen

Bij Ruitenberg Ingredients zijn we expert op het gebied van functionele vullingen en sauzen. Diverse texturen en smaken zijn mogelijk. Onze eivervanger Rudin®Glaze geeft uw product een mooie kleur en glans.

Lees verder
video

Batters en Binders

Onze batters en coatings geven uw producten een mooi en krokant uiterlijk. Geherstructureerd vlees blijft goed in vorm met onze Rudin®VegaBinder, ook tijdens bakken of frituren.

Lees verder
video

Co-extrusie van deeg

Door het gebruik van Rudin®RapiDo om gistvrij deeg te produceren, kunt u uw procestijd aanzienlijk verkorten. Bovendien kunt u qua vulling en decoratie met onze Rudin®Filling en Rudin®Glaze Deco uw eigen draai geven aan uw producten.

Lees verder
video

Gevulde vleesballetjes

Met co-extrusie en onze speciale vullingen is het eenvoudig om gevulde vleesballetjes te maken. Rudin®Coating zorgt voor het optimale uiterlijk, eventueel in combinatie met een mooie laag kruiden of specerijen.

Lees verder