Smaken

Vloeibare rook

Producttechnoloog Winni van Haren:
“Vloeibare rook is oude techniek in een modern jasje.”

Wereldwijd en al sinds de prehistorie worden vlees en vis gerookt, zowel om ze langer houdbaar te maken als om ze kleur en smaak te geven. Het zal de holbewoner in die tijd worst zijn geweest, maar het traditioneel roken heeft ook nadelen die grotendeels wegvallen door gebruik te maken van rookcondensaten, ofwel houtrook in water.

Lees verder

Vullingen

QC-medewerkster Linda Achtereekte:
“Al onze producten gaan pas de deur uit na grondige controle in ons lab.”

Op de afdeling Quality Control worden alle inkomende ingrediënten en uitgaande producten gecontroleerd. Hoe? Door middel van verschillende analyses. Daarnaast vinden we ook de organoleptische keuring heel belangrijk. Producten worden waar mogelijk gekeurd op uiterlijk, kleur, geur en smaak. Voor een eerlijke vergelijking zijn er referentieproducten beschikbaar en wordt er (vaak in samenwerking met de collega’s van applicatie) nauwkeurig gekeken of het product voldoet aan de gestelde eisen.

Lees verder