Textuur

Eiwittechnologie

Applicatietechnoloog Sabrina Buitenhuis:
“Een kant-en-klare eiwitstructuur voor vleesvervangers. U bepaalt smaak en sappigheid.”

De trend is onmiskenbaar: steeds meer consumenten kiezen ervoor om minder vlees te gaan eten of zelfs vegetariër te worden. De redenen daarvoor variëren van beter voor de gezondheid, voor het milieu of voor het dierenwelzijn.

Lees verder

Functionele vullingen

Productontwikkelaar Marcel Steman:
“Denkt u aan functionele vullingen, dan moet u bij ons zijn.”

Onze Rudin®Fillings zijn bakvast en vries-/dooistabiele vullingen en zijn toepasbaar in vele verschillende applicaties. Om een vulling bakstabiel te maken, zetten we onze expertise op het gebied van verdikkingsmiddelen in. De juiste combinatie van verschillende grondstoffen zorgt voor een goed en uniek eindresultaat.

Lees verder

Eivervangers

QA-medewerker Geert Borkent:
“Denk je aan Ruitenberg, dan denk je aan kwaliteit. Geborgd door het FSSC-certificaat.”

Dit poeder geeft, wanneer opgelost, uw deegproducten een mooie glans en goudbruine kleur. En met Rudin®Glaze Deco blijft decoratiemateriaal ook nog eens goed hechten aan het oppervlak. Zowel na het invriezen als na het afbakken. Onze klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van deze twee poeders.

Lees verder