Functionele vullingen

Bakvaste, vries-/dooistabiele vullingen

Productontwikkelaar Marcel Steman:
“Denkt u aan functionele vullingen, dan moet u bij ons zijn.”

Onze Rudin®Fillings zijn bakvast en vries-/dooistabiele vullingen en zijn toepasbaar in vele verschillende applicaties. Om een vulling bakstabiel te maken, zetten we onze expertise op het gebied van verdikkingsmiddelen in. De juiste combinatie van verschillende grondstoffen zorgt voor een goed en uniek eindresultaat. Dat weten wij als geen ander. De vulling zal dan mooi blijven staan in bijvoorbeeld een croissant, zonder dat de eeteigenschappen achteruit gaan. Een vulling moet immers wel smakelijk en smeuïg blijven! Elke grondstof heeft zijn eigen, unieke eigenschappen en daarvan maken we dankbaar gebruik.

Op zoek naar een dunnere vulling zoals Rudin®Sauce?

Mocht u de voorkeur geven aan een product dat mooi uitvloeit tijdens doseren, kiest u dan voor ons Rudin®Sauce concept. Hiermee kunt u goed en nauwkeurig doseren of spotten.

Waar Rudin®Sauce bij dosering stevig is, levert het na verhitting een romige, gladde textuur op, zonder uit te bakken. Ook in dit geval kunnen we unieke texturen maken door te variëren met grondstoffen. Uiteraard is ook Rudin®Sauce bak-, vries- en dooistabiel, leent het zich bij uitstek als onderdeel van een maaltijdconcept en kan het zowel met vis, vlees als aardappel worden gecombineerd.

 

Concepten op maat voor elke klant

Wij zijn gewend om voor elke klant een passende oplossing te bedenken. Ons team van producttechnologen, productontwikkelaars en applicatietechnologen gaat in nauwe samenwerking met u op zoek naar de beste oplossing die in de praktijk gemakkelijk is toe te passen. Onze applicatietechnoloog begeleidt het hele traject, tot en met het testen op uw eigen productielijn.

We kunnen veel bedenken, maar u blijft als klant wel steeds onze belangrijkste schakel in dit ontwikkelingstraject. Daarom nodigen we u van harte uit om in een van onze technologiehallen uw eigen ideeën voor vullingen en sauzen uit te proberen.

Hoe kunnen we u helpen?

Meer informatie: Functionele vullingen en sauzen