Onze missie

Managing Director Ward van der Kaaij:
“Ingredients is what we do, innovation is who we are.”

“Ons gepassioneerde team is iedere dag een inspiratiebron voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij verbinden kennis en ingrediënten tot creatieve oplossingen.”

Onze missie geeft antwoord op de vraag waarom wij als bedrijf bestaan en waardoor wij gedreven worden.

Er staat niets in over bijvoorbeeld een ambitie om de grootste speler in de markt te willen worden. Die ambitie hebben we ook niet. Want juist als familiebedrijf met zo’n 80 medewerkers staan we dicht bij de klant en kunnen we goed inspelen op zijn vraag. Iedereen kent elkaar en dat helpt enorm om de voedingsmiddelenindustrie te bedienen en inspireren met onze kennis van ingrediënten.

Wat drijft ons dan wel? Wij vinden het leuk om creatieve oplossingen te zoeken. Oplossingen voor uw probleem. Of, iets ambitieuzer, oplossingen voor vraagstukken die de voedingsmiddelenindustrie bezighouden. Creativiteit is de eigenschap om patronen en gewoontes te doorbreken en iets oorspronkelijks te ontwikkelen. Daar zijn we sterk in. En dat is ook wat ons drijft.

Natuurlijk hebben we daar kennis voor nodig. Creativiteit zonder kennis leidt immers tot chaos en dat willen we niet. Als we met creativiteit patronen en gewoontes willen doorbreken, dan moeten we eerst kennis hebben van die patronen en gewoontes. In ons vak: kennis van bestaande toepassingen met combinaties van bestaande ingrediënten. Maar we hebben ook kennis nodig van de processen en de machines die in de voedingsindustrie worden toegepast om onze ingrediënten te verwerken. En van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze ingrediënten. Daarin gaan we ver: we willen precies weten hoe het zit, tot in het kleinste detail. Dat is een voorwaarde om met creatieve oplossingen te komen. Het mooie is dat kennis vergaren ook veel voldoening geeft. En ook dat is weer een extra motivatie.

Onze persoonlijke en creatieve cultuur maakt dat we lol hebben in ons werk en dat we een gedreven en loyaal team hebben. Dat horen we ook vaak van klanten die vrijblijvend bij ons komen testen in Twello. U bent van harte welkom om ook eens te komen. Dan maken we er een inspirerende dag van!