Vleesvervangers

Rudin®ProVega

  • Gestructureerde plantaardige eiwitten als vleesvervanging
  • Diverse oorsprong zoals ei, wei, erwt, soja en veldboon
  • Geschikt voor vegetarische en veganistische toepassingen
  • Vezelachtige textuur vergelijkbaar met vlees
  • Direct bruikbaar in vormmachines

Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie

Rudin®VegaCasing

  • Plantaardige, eetbare worsthuid
  • Continue productie van worst mogelijk
  • Vegetarisch, Kosher en Halal
  • Plantaardige oorsprong uit zeewierextract
  • Direct toepasbaar in vervolgproces zoals roken, koken, frituren en drogen
  • Voor diverse eindproducten zoals droge, verse, hangende, gefrituurde en gekookte worsten
  • Mat, glanzend en kleur mogelijk

Meer informatie vindt u hier: Processing » Alginaattechnologie

Rudin®Vega

  • Functionele blend voor vegetarische en veganistische producten
  • Kleur en smaak voor vleesalternatieven
  • Alternatief voor dierlijke eiwitten

Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie