
Rudin®ProVega
- Gestructureerde plantaardige eiwitten als vleesvervanging
- Diverse oorsprong zoals ei, wei, erwt, soja en veldboon
- Geschikt voor vegetarische en veganistische toepassingen
- Vezelachtige textuur vergelijkbaar met vlees
- Direct bruikbaar in vormmachines
Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie
Rudin®VegaCasing
- Plantaardige, eetbare worsthuid
- Continue productie van worst mogelijk
- Vegetarisch, Kosher en Halal
- Plantaardige oorsprong uit zeewierextract
- Direct toepasbaar in vervolgproces zoals roken, koken, frituren en drogen
- Voor diverse eindproducten zoals droge, verse, hangende, gefrituurde en gekookte worsten
- Mat, glanzend en kleur mogelijk
Meer informatie vindt u hier: Processing » Alginaattechnologie
Rudin®Vega
- Functionele blend voor vegetarische en veganistische producten
- Kleur en smaak voor vleesalternatieven
- Alternatief voor dierlijke eiwitten
Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie