Wie wij zijn

Ruitenberg Ingredients is een (on)gewoon familiebedrijf en pionier in het vinden van creatieve, innovatieve oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Bij ons komen ideeën, ingrediënten en processen samen. Deze drie pijlers vormen de basis voor de succesvolle ontwikkeling van functionele concepten en toepassingen. Wij werken het liefst nauw samen met onze klant en gaan zelfs een stap verder. Zo begeleiden onze applicatietechnologen het in productie nemen van de ontwikkelde oplossingen bij u op locatie. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent!

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment hoogwaardige concepten en toepassingen, onder meer voor de bakkerij-, vlees- en conveniencesector. Te denken valt aan (hartige) vullingen, deegconcepten, eivervangers, alginaattoepassingen, waaronder de VegaCasing®-technologie, gestructureerde plantaardige eiwitten (Rudin®ProVega), vloeibare rook, 2D en 3D food printing en ingrediënten voor drop en zoetwaren.

Daarnaast investeren we continu in het ontwikkelen van nieuwe concepten en oplossingen. We denken enerzijds graag met u mee, maar laten ons anderzijds net zo lief door u uitdagen als u actief bent in een ander segment van de voedingsmiddelenbranche.

Kortom: wat kunnen wij voor u betekenen?