Rudin®Plantify

Speelt u al in op de trend van minder vlees eten en vleesvervangers?

Nu de trend van dalende vleesconsumptie in de meeste Europese landen doorzet, willen veel fabrikanten van vleesproducten een eigen vegetarische of plantaardige variant op de markt brengen. Misschien wilt u dat ook wel. Maar hoe pakt u zoiets aan?

Rudin®Plantify: een uniek concept

Eén van onze innovaties is Rudin®Plantify, een unieke eiwitstructuur met neutrale smaak, die u kunt gebruiken als vervanging van vlees. De sappigheid, bite en textuur van Rudin®Plantify zijn haast niet te onderscheiden van die van vlees.

Dankzij een innovatieve technologie is het ons gelukt om deze eiwitstructuur te maken. De eiwitten zijn afkomstig van plantaardige bronnen, zoals veldbonen, erwten en rode linzen. Hiermee kunt u uw plantaardige concepten precies de sappigheid, bite en textuur geven die u wenst.

Daarnaast is Rudin®Plantify zeer geschikt voor de productie van hybride producten. Combineer hiervoor onze Rudin®Plantify met vlees, vis of groente om een hybride product te maken. Deze concepten kunt u eenvoudig en efficiënt verwerken in uw huidige productie en op uw huidige vormlijnen.

Kan ik Rudin®Plantify verwerken op een bestaande productielijn?

Rudin®Plantify kunt u op eenvoudige en efficiënte wijze op uw eigen, bestaande productielijn verwerken.

Co-creatie en technische ondersteuning

Leden van ons R&D-team werken graag nauw met u samen aan het ontwikkelen van uw vegetarische en plantaardige concepten. We helpen u graag bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten op basis van onze Rudin®Plantify. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat deze producten volledig aan uw eisen en wensen voldoen. We kunnen u bij het hele proces begeleiden, vanaf de allereerste ideeën en ontwerpen tot en met het moment dat u helemaal tevreden bent met het eindproduct.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze tech hallen in Twello, waar u volop kunt profiteren van onze kennis en ervaring om uw eigen plantaardige producten op basis van onze Rudin®Plantify uit te proberen of om uw eigen kant-en-klare concept te ontwikkelen.

Voordelen:

  • Unieke eiwitstructuur
  • Sappigheid en ‘bite’ vergelijkbaar met die van vlees
  • Neutrale smaak
  • Allergeenvrij
  • Biologisch mogelijk
  • Verschillende eiwitbronnen mogelijk
  • Geschikt voor hybride producten
  • Eenvoudig te verwerken op bestaande productielijnen
  • Conceptontwikkeling in nauwe samenwerking met ons R&D-team