Rudin®ProVega

Speelt u al in op de trend van minder vlees eten en vleesvervangers? Nu de trend van dalende vleesconsumptie in de meeste Europese landen doorzet, willen veel fabrikanten van vleesproducten een eigen vegetarische of veganistische variant op de markt brengen. Misschien wilt u dat ook wel. Maar hoe pakt u zoiets aan?

Lees verder

Rudin®Plantify

Nu de trend van dalende vleesconsumptie in de meeste Europese landen doorzet, willen veel fabrikanten van vleesproducten een eigen vegetarische of plantaardige variant op de markt brengen. Misschien wilt u dat ook wel. Maar hoe pakt u zoiets aan?

Lees verder

Rudin®VegaCasing

Bent u op zoek naar een efficiëntere manier om worst te produceren? Of om een vegetarische casing te gebruiken voor vleesloze toepassingen?

Aan het begin van dit millennium hebben we bij Ruitenberg Rudin®VegaCasing uitgevonden. Een alternatief voor natuurlijke darm, collageen of cellulose. Sindsdien lopen wij voorop bij het helpen produceren van vlees- en vegetarische worst op maat op verschillende co-extrusiesystemen. Hoe kunnen we u helpen?

Lees verder

Rudin®CleanSmoke

Rudin®CleanSmoke: het duurzame alternatief voor conventioneel roken

Rookt u uw producten nog steeds op de traditionele manier? Zou u ook wel eens willen proberen hoe u ze met Rudin®CleanSmoke kunt atomizen in uw rookkast? Rudin®CleanSmoke is een gezuiverde rook die specifiek wordt toegepast in een atomizing proces. Daarbij wordt de rook met behulp van perslucht weer omgezet in een rookwolk, die nauwelijks verschilt van een conventionele rookwolk.

Lees verder

Rudin®Jet

Bent u op zoek naar een decoratieve print of een nauwkeurig gedoseerde functionele laag op uw product?

Dan zouden wij wel eens de oplossing voor u kunnen hebben. Bij Ruitenberg hebben we Rudin®Jet ontwikkeld, een product dat u specifiek in combinatie met een Food Jet Printing systeem kunt gebruiken. Rudin®Jet is beschikbaar als decoratieve inkt of als functionele laag en kan zeer nauwkeurig op uw producten worden geprint of gedoseerd.

Lees verder