Batters en Binders

Rudin®Vegabinder

  • Voor het herstructureren van vlees tot een stevig en snijdbaar eindproduct
  • Geschikt voor het hergebruiken van vleesresten
  • Vegetarisch, Kosher en Halal
  • Plantaardige oorsprong, zeewierextract
  • Verkrijgbaar als kant-en-klare pasta (RTU) en in poedervorm

Meer informatie vindt u hier: Processing » Alginaattechnologie

Rudin®Batter

  • Doorhaalmiddel om knapperige korstjes te creëren
  • Geschikt voor magnetron, frituur en oven
  • Vries-/dooistabiel
  • Geschikt voor vlees, vis, kaas en groente
  • Ook tempurabatters verkrijgbaar

Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eivervangers

Rudin®Grill Flavour

  • Grill flavours voor toevoeging aan vleesproducten
  • Non-GMO
  • Verkrijgbaar in poeder of olie
  • Topnotes, lage dosering mogelijk

Meer informatie vindt u hier: Smaken » Vloeibare rook