Eivervangers

Neem onze eivervanger Rudin®Glaze

QA-medewerker Geert Borkent:
“Denk je aan Ruitenberg, dan denk je aan kwaliteit. Geborgd door het FSSC-certificaat.”

Als Rudin®Glaze, een poeder, eenmaal is opgelost, geeft het uw deegproducten een mooie glans en goudbruine kleur. En met Rudin®Glaze Deco blijft decoratiemateriaal ook nog eens goed hechten aan het oppervlak. Zowel na het invriezen als na het afbakken. Onze klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van deze twee poeders.

 

Voor hen is kwaliteit een antwoord op de vraag: “voldoet het product aan mijn verwachtingen?“. Hiermee bedoelen ze dan vooral de mate van kleuring en glans, maar ook of het gemakkelijk te verwerken is. Voor ons omvat ‘kwaliteit’ veel meer. Het is eerder een onderdeel in alle facetten van ons bedrijf, van het eerste idee tot het produceren en vrijgeven van onze producten.

Bij Ruitenberg maken we vooral klant-specifieke producten. Klanten willen daarbij graag van alles weten over samenstelling en kwaliteit. Hebt u een vraag? We beantwoorden hem graag!

Ruime keuze in batters

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten batters en coatings. Rudin®Coating is speciaal ontwikkeld om decoratie goed te laten hechten aan diverse oppervlakken, zowel op bakkerij- als vleesproducten. Rudin®Batter geeft een knapperige bite, of het nu voor een product in de oven of frituur is, vlees, vis of vegetarisch. We gebruiken onze kennis van ingrediënten om hechting, structuur en mondgevoel te optimaliseren. Voor elke applicatie.

Hoe kunnen we u helpen?

Meer informatie : Batters en Binders