Casing uit plantaardige bron

Rudin®VegaCasing

  • Plantaardige, eetbare worsthuid
  • Continue productie van worst mogelijk
  • Vegetarisch, Kosher en Halal
  • Plantaardige oorsprong uit zeewierextract
  • Direct toepasbaar in vervolgproces zoals roken, koken, frituren en drogen
  • Voor diverse eindproducten zoals droge, verse, hangende, gefrituurde en gekookte worsten
  • Mat, glanzend en kleur mogelijk

Meer informatie vindt u hier: Processing » Alginaattechnologie

Rudin®Smoke

  • Vloeibare rook in diverse concentraties en smaken
  • Constante kleur en smaak
  • Verlenging van de houdbaarheid
  • Gecontroleerd proces
  • Eenvoudiger en korter schoonmaakproces
  • Laagdrempelige overstap van traditionele rook naar Rudin®CleanSmoke met atomizing unit

Meer informatie vindt u hier: Smaken » Vloeibare rook

Rudin®Sliceable Sauce

  • Diverse smaken mogelijk
  • Doseerbare blokjes
  • Diepgevroren
  • Smelt tijdens bereiding
  • Te gebruiken in maaltijden, bij wokgroentes, in hamburgers en worstjes
  • Geschikt voor co-extrusie

Meer informatie vindt u hier: Textuur » Functionele vullingen