Bezoek burgemeester Voorst

Bij Ruitenberg krijgen we graag en vaak mensen over de vloer. Meestal komen ze in onze technologiehallen hun ideeën voor nieuwe producten onderzoeken en testen, in nauwe samenwerking met onze product- en applicatietechnologen. Meestal zijn dat zeer inspirerende dagen.

En soms inspireren we bijzondere andere gasten tot een bezoek. Zo ontvingen we deze week de burgemeester van Voorst, Paula Jorritsma-Verkade, en de wethouder van onder andere Economische Zaken, Rosmarijn Boender, die graag een kijkje in onze keuken wilden komen nemen. Na een korte presentatie van onze activiteiten als familiebedrijf en werkgever op industrieterrein Engelenburg liepen we een rondje langs onze technologiehallen. Daar waren net vegetarische hamburgers getest, konden we van broodjes vegetarische pulled pork proeven en zagen we tot slot hoe glutenvrije persdrop wordt gemaakt. In een notendop een mooie waaier aan nieuwe ontwikkelingen waar we bij Ruitenberg volop mee bezig zijn.

Hartelijk dank, mevrouw Jorritsma en mevrouw Boender, voor de belangstelling in ons bedrijf. Veel dank ook aan Ellen Dijkman voor het leggen van het contact vanuit de gemeente. We kijken met veel plezier terug op jullie bezoek!

 

Meer Spotlight

Achter de schermen (1)

Dit jaar willen we jullie kennis laten maken met verschillende teams binnen onze organisatie. Onze productielocaties vormen een belangrijk...

Lees verder
Viering 85-jarig bestaan

Wat een prachtige dag om ons 85-jarig bestaan te vieren! Op een zonnige vrijdagochtend half september stapten we met...

Lees verder
IBA 2023
IBA 2023

Wij nodigen u van harte uit op de IBA 2023, 22 tot 26 oktober 2023 te München. Kom ons...

Lees verder

Naar Spotlight