Bezoek burgemeester Voorst

Bij Ruitenberg krijgen we graag en vaak mensen over de vloer. Meestal komen ze in onze technologiehallen hun ideeën voor nieuwe producten onderzoeken en testen, in nauwe samenwerking met onze product- en applicatietechnologen. Meestal zijn dat zeer inspirerende dagen.

En soms inspireren we bijzondere andere gasten tot een bezoek. Zo ontvingen we deze week de burgemeester van Voorst, Paula Jorritsma-Verkade, en de wethouder van onder andere Economische Zaken, Rosmarijn Boender, die graag een kijkje in onze keuken wilden komen nemen. Na een korte presentatie van onze activiteiten als familiebedrijf en werkgever op industrieterrein Engelenburg liepen we een rondje langs onze technologiehallen. Daar waren net vegetarische hamburgers getest, konden we van broodjes vegetarische pulled pork proeven en zagen we tot slot hoe glutenvrije persdrop wordt gemaakt. In een notendop een mooie waaier aan nieuwe ontwikkelingen waar we bij Ruitenberg volop mee bezig zijn.

Hartelijk dank, mevrouw Jorritsma en mevrouw Boender, voor de belangstelling in ons bedrijf. Veel dank ook aan Ellen Dijkman voor het leggen van het contact vanuit de gemeente. We kijken met veel plezier terug op jullie bezoek!

 

Meer Spotlight

IFFA 2022

Ook dit keer nemen we weer deel aan de IFFA die in Frankfurt wordt gehouden van 14 tot en...

Lees verder
IBA 25 -28 October 2021

Spreken we u nog eens bij de IBA online? Het liefst hadden we u natuurlijk persoonlijk begroet op een...

Lees verder
Pionieren met food printing op industriële schaal

Wist u dat we al een aantal jaren onderzoek doen naar innovatieve combinaties van ingrediënten waarmee functionele eigenschappen of...

Lees verder

Naar Spotlight