Viering 85-jarig bestaan

Wat een prachtige dag om ons 85-jarig bestaan te vieren!

Op een zonnige vrijdagochtend half september stapten we met zijn allen, dat wil zeggen collega’s en hun partner, in Deventer aan boord van de MS Eureka. We voeren over de IJssel naar Kampen, werden eerst nog toegezongen door Reisgenoot Maarten, met een speciaal voor dit jubileum gecomponeerd lied, en deden onderweg een grappige pubquiz. De sfeer zat er meteen goed in.

Eenmaal in Kampen gingen we, gewapend met rugzak, speciale mobiele telefoon en plattegrond van de stad, in verschillende groepen met elkaar de strijd aan in een spannende City Challenge. Het plezier spat letterlijk van de foto’s af. Aan alle goede dingen komt een einde, ook aan prachtige dagen, en zo keerden we na een gemoedelijke borrel en diner aan de oever van de IJssel weer huiswaarts.

We hebben met zijn allen genoten van een fantastisch feest, maar zijn nu weer gewoon aan het werk en volop bezig met allerlei uitdagingen bij het ontwikkelen van functionele food concepten!

Meer Spotlight

Achter de schermen (1)

Dit jaar willen we jullie kennis laten maken met verschillende teams binnen onze organisatie. Onze productielocaties vormen een belangrijk...

Lees verder
IBA 2023
IBA 2023

Wij nodigen u van harte uit op de IBA 2023, 22 tot 26 oktober 2023 te München. Kom ons...

Lees verder
Bezoek burgemeester Voorst

Bij Ruitenberg krijgen we graag en vaak mensen over de vloer. Meestal komen ze in onze technologiehallen hun ideeën...

Lees verder

Naar Spotlight