
Rudin®ProVega
- Gestructureerde eiwitten als vleesvervanging
- Diverse bronnen zoals ei, wei, en veldboon
- Geschikt voor vegetarische en plantaardige toepassingen
- Vezelachtige textuur vergelijkbaar met vlees
- Direct bruikbaar in vormmachines
Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie
Rudin®Plantify
- Gestructureerde eiwitten als vleesvervanging
- Diverse bronnen mogelijk zoals veldboon, erwt en rode linzen
- Geschikt voor vegetarische en plantaardige toepassingen
- Vezelachtige textuur vergelijkbaar met vlees
- Direct bruikbaar in vormmachines
- Allergeenvrij
- Stevige bite
- Neutrale smaak
- Biologisch mogelijk
Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie
Rudin®VegaCasing
- Plantaardige, eetbare worsthuid
- Continue productie van worst mogelijk
- Vegetarisch, Kosher en Halal
- Plantaardige oorsprong uit zeewierextract
- Direct toepasbaar in vervolgproces zoals roken, koken, frituren en drogen
- Voor diverse eindproducten zoals droge, verse, hangende, gefrituurde en gekookte worsten
- Mat, glanzend en kleur mogelijk
Meer informatie vindt u hier: Processing » Alginaattechnologie
Rudin®Vega
- Functionele blend voor vegetarische en veganistische producten
- Kleur en smaak voor vleesalternatieven
- Alternatief voor dierlijke eiwitten
Meer informatie vindt u hier: Textuur » Eiwittechnologie